Therapeut Leiden: Over Bas

Bas de Visser | Leiden | Therapeut | Coach

You have to keep breaking your heart until it opens
Rumi

Mijn naam is Bas de Visser (1975). Bovenstaande quote is afkomstig van Rumi. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik begreep wat hij hiermee bedoelde. Voor mij gaat het over de relatie tussen je eigen pijn, je wond en de bereidheid om hiermee te bewegen. Iedere keer opnieuw je hart breken om in de scherven de parel te vinden. Het openen van je hart en een ja voelen naar het leven.
Ik herken deze beweging in mezelf. Hoe verhoud ik me hiertoe, naar mezelf en ook naar anderen. Breng ik dit in contact?

Ik houd van lichaamsgerichte psychotherapie omdat het gaat over de relatie met jezelf en met anderen. Over het leren bewegen als het moeilijk is, jezelf niet terugtrekken, het fluisteren van je lijf te horen en serieus te nemen. Eigenlijk hoef je alleen maar te leren luisteren. In essentie is het eenvoudig en puur.

Sinds 2018 heb ik mijn eigen praktijk SESSIES | Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie in Leiden. De stad waar ik al meer dan 20 jaar woon met veel plezier. Leiden heeft de intimiteit van een dorp en de ruimte van de stad. Fijn dat dat samenkomt op één plek. Mijn sessieruimte bevindt zich in de achtertuin en is uitnodigend en rustig.
Naast het geven van therapie, werk ik twee dagen in de week als Teamleider Oegstgeest en Zoeterwoude voor VluchtelingenWerk Nederland.

Ik ben al heel wat jaren samen met Gert. Samen reizen we en zijn we veel buiten. De natuur inspireert me, tuinieren en lezen ook. We hebben drie kippen en een poes.

Professionele achtergrond
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgerichte Psychotherapie (SBLP)  en als Registertherapeut ingeschreven in het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Ik ben gediplomeerd therapeut Integrated Psychotherapy. Ook heb ik een Master Latijns-Amerika Studies.

Introductie NARM ontwikkelingstrauma -BodyMind opleidingen
Training Presentie -Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie
Introductie Somatic Experience -BodyMind opleidingen
Integrated Psychotherapy – BodyMind opleidingen
Psychosociale Basiskennis – Energieschool
Medische Basiskennis- NTI

AGB praktijkcode: 90066337
AGB Zorgcode: 90107132
RCBZ Register: 180733R
SBLP Beroepsvereniging: 12077516
Kvk-Nummer: 72434562

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin